Eten bij De Drie Koningen

Door veel samen te werken met lokale leveranciers, serveren wij mooie gerechten. Onze keuken is maandag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 uur.

Voorblad

bieren

DB

ov bieren

wijn en gedestilleerd

koude en warme gerechten

lunch en borrel

diner

menu3k

Een greep uit onze gerechten

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf!

Reserveren kan eenvoudig door op de knop hieronder te klikken en de instructies te volgen.

Wil het toch niet lukken via de website?
Bel ons op +31 (0) 117 37 15 11

Reserveren
""
marckensteijn

 

MARCKENSTEIJN is de merknaam voor verschillende biersoorten uit Groede, ons huisbier gebrouwen in De Drie Koningen aan het mooie marktplein. We hebben een kleine productie van ongeveer 450 Hl per jaar. MARCKENSTEIJN wordt met de hand gebotteld. Een brouwsel is ongeveer 280 liter. Daarom vullen we af op fust en een gedeelte op 75cl flessen die u kunt delen. Samen drinken is ons motto.

Leuk detail van de naam MARCKENSTEIJN is dat de huisbaas als cadeau voor de heropening  van De Drie Koningen in 2012, met een 300 liter zelf gebrouwen bier aankwam en dit de naam MARCKENSTEIJN had gegeven. Dit is ontstaan uit de voornamen van de uitbaters: Marc en Stijn. Onder het motto van een gegeven paard mag je niet in de bek kijken en beter goed gestolen dan slecht gekopieerd, was de nieuwe naam van ons eerste biermerk geboren. De naam van onze brouwerij is in juli 2015 omgedoopt tot BROUWERSLOKAAL. BROUWERSLOKAAL heeft momenteel 2 biermerken: MARCKENSTEIJN en DUTCH BARGAIN.

Meer informatie

stout in de kast dutch bargain

Dutch Bargain

DUTCH BARGAIN is de naam waaronder we een commercieel ‘craftbeer’ produceren op een andere locatie. De recepturen zijn wel ontwikkeld in het pand De Drie Koningen aan de markt in Groede. De bieren worden door onze eigen brouwer (Thibo Baccarne) gemaakt, van het brouwen tot het bottelen doen we alles zelf. Door de volumes die we moeten maken zijn we noodgedwongen uitgeweken naar een andere locatie. Dutch Bargain bieren zijn avontuurlijke bieren, zowel in smaak als in de verpakking wordt gezocht naar een onderscheidend product. Dutch Bargain is momenteel door heel Nederland te krijgen bij verschillende drankenhandels, slijterijen, groothandels en supermarkten. Check www.dutchbargain.com voor de dichtstbijzijnde locatie om uw Dutch Bargain aan te schaffen voor thuis.

Meer informatie

Reserveren

Reserveren op de dag zelf kan alleen door te bellen naar T 0117 - 371 511 of door even langs te komen.

Contact

Form left

Form right